Vincent Sheppard – Matteo

Matteo

Vincent Sheppard

De Matteo collectie bestaat uit een 2 maten dining tables en 2 maten benches. Deze prachtige collectie laat u heerlijk genieten van al uw zomerse diners! Neem plaats aan de Matteo collectie en geniet van een gezellig etentje samen met vrienden of familie. Wilt u graag de zomeravonden tot laat door trekken? Combineer dan de Matteo tafel met de Light My Table om jouw zomeravonden nog sfeervoller te maken! 

Productinformatie

De Matteo collectie bestaat uit een 2 maten dining tables en 2 maten benches. Deze prachtige collectie laat u heerlijk genieten van al uw zomerse diners! De tafel bestaat uit een warm teakhouten tafelblad met een stevig gepoedercoat aluminium frame er onder voor een mooi uitgebalanceerd geheel! Doordat teakhout bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid, heeft de Matteo collectie gegarandeerd een lang en gelukkig leven voor zich! De bench maakt optimaal gebruik van kleinere ruimtes. Plaats de Matteo bench op een balkon, terras of patio en maak u klaar om van de zon te genieten. Neem plaats aan de Matteo collectie en geniet van een gezellig etentje samen met vrienden of familie. Wilt u graag de zomeravonden tot laat door trekken? Combineer dan de Matteo tafel met de Light My Table om jouw zomeravonden nog sfeervoller te maken!

Teak Top/ Seat

Dune White Base

Black Base

Afmetingen:

Dining Table: 215 x 100 x 76 cm

Dining Table: 285 x 100 x 76 cm

Bench: 195 x 40 x 46 cm

Bench: 265 x 40 x 46 cm

Vincent Sheppard Studio

In deze collectie

VincentSheppard_MatteoSchuin_S_300DPI
Dining Table
VincentSheppard_MatteoBench_White_FF_300DPI
Bench

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens