Vincent Sheppard – Loop

Loop

Vincent Sheppard

De Loop collectie is licht en gemakkelijk te verplaatsen, zodat ieder beetje zon zonder inspanning gepakt kan worden. Aantrekkelijk design en verbazende functionaliteit: Loop combineert het beste van twee werelden! De Loop chairs zijn stapelbaar, wat voor nog meer flexibiliteit zorgt. 

Productinformatie

De Loop collectie is licht en gemakkelijk te verplaatsen, zodat ieder beetje zon zonder inspanning gepakt kan worden. Aantrekkelijk design en verbazende functionaliteit: Loop combineert het beste van twee werelden! De Loop chairs zijn stapelbaar, wat voor nog meer flexibiliteit zorgt. Wat het design betreft, zorgen de “doorkijk”zittingen voor een open en luchtige look van je veranda of terras, waarbij er lucht kan circuleren tussen de strakgespannen constructie. De frames zijn van gepoedercoat aluminium en zijn licht in gewicht! De rug en zitting zijn bij de zwarte kleur van polyethyleenvezels en bij de overige kleuren een touw uit polypropyleen, dit is een van de meest veelzijdige kunststoffen.

Met deze unieke vormgeving wordt een prachtige dining of lounge gecreëerd met welke kleur dan ook. De Loop collectie is verkrijgbaar in Black, Taupe, Beige/Stone white, Moss, en Terracotta. Voor een echte eyecatcher in de tuin, is Terracotta de perfecte kleur! Het Loop assortiment bestaat uit een dining chair, een lounge chair, een footrest, een coffee table, een side table, een sofa, en een sunlounger. Eenvoud met een moderne toets. 

Black

Terracotta

Moss

Fossil Grey

Taupe

Beige

Afmetingen:

Dining Chair: 59 x 57 x 46/ 87 cm

Lounge Chair: 67 x 78 x 39/ 79 cm

Sofa: 121 x 78 x 39/ 79 cm

Footrest: 54 x 48 x 39 cm

Side Table: Ø51 x H51 cm

Coffee Table: 90 x 51 x 43 cm

Sunlounger: 188 x 65 x 39/ 103 cm

Vincent Sheppard Studio

In deze collectie

VincentSheppard_LoopDC_FossilGrey_FF_300DPI
Dining Chair
VincentSheppard_LoopLoungeMoss_S_96DPI
Lounge Chair
VincentSheppard_LoopSofaBeige_S_300DPI
Sofa
VincentSheppard_LoopFootrestTerracotta_FF_300DPI_LR
Footrest
VincentSheppard_LoopSidetable_FossilGrey_FF_300DPI
Side Table
VincentSheppard_CoffeetableBeige_S_96DPI
Coffee Table
VincentSheppard_LoopSunloungerTaupe
Sunlounger

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens