Vincent Sheppard – Light My Table

Light My Table

Vincent Sheppard

De Light My Table geeft uw eettafel zowel binnen als buiten een sfeervolle en warme touch! Het kleine dakje licht brengt mensen letterlijk dichter bij elkaar en creëert in een oogwenk een gezellige sfeer. 

Productinformatie

De Light My Table geeft uw eettafel zowel binnen als buiten een sfeervolle en warme touch! Het kleine dakje licht brengt mensen letterlijk dichter bij elkaar en creëert in een oogwenk een gezellige sfeer.

De lichtslinger is geschikt voor tafels tussen 200 cm tot en met 300 cm. De lederen details zorgen ervoor dat de tafel niet beschadigt! Let hierbij wel op dat het leer kan af geven als het in aanraking komt met regenwater. 

Ook is de Light My Table erg gemakkelijk schoon te maken. Light My Table vereist namelijk weinig onderhoud. Een snelle wasbeurt met een vochtige handdoek is voldoende. Het is aangeraden om Light My Table bij hevige regen binnen op te slaan, als deze niet afgedekt staat. Mocht er nu een lampje kapot gaan, geen paniek, zijn deze in set van 9 of los na te bestellen.

Benieuwd naar de prachtige eettafel die u op verschillende foto’s terug ziet komen? Dit is de Matteo collectie van Vincent Sheppard!

Zwart gepoedercoat staal frame
Zwarte neopreenkabel
Cognac lederen details
Inclusief 9 LED lampen

Afmetingen:

Light My Table: L200 – 300 x H146,5 cm

Mieke De Maeyer van Studiomie

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens