Vincent Sheppard – Lento

Lento

Vincent Sheppard

De Lento collectie van Vincent Sheppard doet zijn naam eer aan, Lento is Italiaans voor langzaam, om helemaal rustig buiten te genieten. Met de modulaire sofa wordt de perfecte loungeset gecreëerd die in elke buitenruimte past. Zak weg in de comfortabele stoelen en ontspan in een cocon van gezelligheid. 

Productinformatie

De Lento collectie van Vincent Sheppard doet zijn naam eer aan, Lento is Italiaans voor langzaam, om helemaal rustig buiten te genieten. Genieten van La Dolce Vita terwijl u dingen doet die belangrijk voor u zijn, is precies wat de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly in gedachten had bij het ontwerpen van de Lento collectie. De stijl van de designer wordt omschreven als ‘eenvoudig en verfijnd’. Zijn creaties zweven tussen het expressieve en het subtiele. Bertrand Lejoly houdt er vooral van om te spelen met elementen die in het collectieve geheugen gegrift staan om tijdloze items voor dagelijks gebruik te maken.

De opmerkelijke lounge meubelen worden gekenmerkt door een mix van natuurlijk teakhout,  polypropyleen touw en comfortabele kussens verenigd in uitnodigende ontwerpen en stoffen. Terwijl het algemene gevoel ontspannen en relaxed is, geven de prominent aanwezige massieve teakhouten poten en hoge geweven rug de collectie een rijke en innemende persoonlijkheid. Het antracietkleurige rope en het warme teakhout passen perfect bij de koffie- en bijzettafels van Lento. De tafels bestaan uit een combinatie van prachtig keramiek en onbehandeld teakhout. Het lichte keramieken tafelblad geeft een ruimtelijk gevoel en tegelijk structuur toevoegt aan de tuin. Met de modulaire sofa wordt de perfecte loungeset gecreëerd die in elke buitenruimte past. Zak weg in de comfortabele stoelen en ontspan in een cocon van gezelligheid.

Teak/ Polypropylene rope Anthracite

Afmetingen:

Lounge Chair: 75 x 83 x 45/ 78 cm

Lounge Sofa 2.5S: 160 x 83 x 45/ 78 cm

Lounge Sofa 3S: 225 x 83 x 45/ 78 cm

Side Table: Ø45 x H44 cm

Side Table: Ø68 x H34 cm

Side Table: Ø90 x H29 cm

Modular Corner: 166 x 83 x 45/ 78 cm

Modular Chaise Longue: 166 x 83 x 45/ 78 cm

Modular Ottoman: 76 x 76 x 45 cm

Bertrand Lejoly

In deze collectie

Vincent-Sheppard-lento-lounge-chair
Lounge Chair
vincent-sheppard-lento-lounge-sofa
Lounge Sofa 2.5S
vincent-sheppard-lento-lounge-sofa-3S
Lounge Sofa 3S
vincent-sheppard-lento-coffee-and-side-tables
Side Tables
vincent-sheppard-lento-modular-corner-right
Corner L/R
vincent-sheppard-lento-modular-chaise-longue
Chaise Longue L/R
vincent-sheppard-lento-modular-footrest
Ottoman

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens