Vincent Sheppard – Frida

Frida

Vincent Sheppard

De Frida collectie is een echte eyecatcher op elk terras. De Frida lounge chair heeft een uniek design met een brede rug, rond frame en tastbare zitting. 

Productinformatie

De Frida collectie is een echte eyecatcher op elk terras. De Frida lounge chair heeft een uniek design met een brede rug, rond frame en tastbare zitting. Dankzij de ruime zitting van strak gespannen touw biedt de loungestoel maximaal comfort met behoud van een luchtige uitstraling, mooi vanuit ieder opzicht.

De Frida collectie is beschikbaar in twee afwerkingen: anthracite rope/natural teak en onyx black rope/black brushed teak. Als extra optie heeft deze lounge stoel een kussen en een protective cover. Met zijn prachtige silhouet en mooie afwerking is de Frida Lounge Chair een echte blikvanger op elk terras.

Natural Teak/ Anthracite

Teak Black/ Onyx Black

Afmetingen:

Lounge Chair: 91 x 81 x 39/ 80 cm

Vincent Sheppard Studio

In deze collectie

vincent-sheppard-frida-lounge-chair
Lounge Chair Natural
vincent-sheppard-frida-lounge-chair (3)
vincent-sheppard-frida-lounge-chair-black
Lounge Chair Black
Vincent-sheppard-frida-lounge-chair-brushed-teak-black

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens