Vincent Sheppard – Freya

Freya

Vincent Sheppard

De Freya collectie is een stapelbare dining chair met een klassieke en elegante uitstraling. Met massief houten poten en gebogen rugleuning die licht afgerond zijn, geven de Freya stoel een uitnodigende en toch stoere look. 

Productinformatie

De Freya collectie is een stapelbare dining chair met een klassieke en elegante uitstraling. Met massief houten poten en gebogen rugleuning die licht afgerond zijn, geven de Freya stoel een uitnodigende en toch stoere look. Drie brede teakhouten latten kenmerken de zitting van Freya en geven de stoel een tijdloze schoonheid. Teakhout zal buiten met weer en wind qua kleur veranderen in een aantrekkelijke zilvergrijs kleur. De stoelen af en toe reinigen met warm zeepsop helpt om mos te ontmoedigen.

Teak

Afmetingen:

Dining Armchair: 59 x 60 x 45/79 cm

Vincent Sheppard Studio

Over Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert sinds 1992 al binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort. Het bedrijf is een wereldwijde marktleider in ‘Lloyd Loom’-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. De ontwerpen zijn gemaakt in België en dat is precies waar ze ook zijn afgewerkt, met veel zorg en oog voor detail. De outdoor collectie van Vincent Sheppard bestaat uit kwalitatieve ontwerpen die karakter aan uw tuin of terras toevoegen. 

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Contact

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Gegevens