Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Sunway

Verticale jaloezieën: de optimale combinatie van lichtfiltering & privacy!

Lichtinval is een bepalende factor voor de sfeer in uw interieur. Het type raambekleding dat u kiest, heeft hier een behoorlijke invloed op. De sfeer in uw interieur wilt u natuurlijk zoveel mogelijk naar uw eigen zin hebben. Dat u de hoeveelheid lichtinval op ieder gewenst moment aan kunt passen, is dan natuurlijk ideaal. En wilt u wat meer privacy? Dan kunt u uw verticale jaloezieën gemakkelijk sluiten of draait u ze gewoonweg wat verder dicht. Met verticale jaloezieën heeft u dus altijd de door u gewenste lichtinval in huis. Bij Van der Poel Home Textiel adviseren we u graag!

Productinformatie Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën als raamdecoratie

Bent u op zoek naar functionele én stijlvolle raamdecoratie? Ontdek dan onze uitgebreide collectie verticale jaloezieën van Sunway, in onze winkel te Heinkenszand. Met hun strakke ontwerp en verticale lamellen bieden ze optimale controle over lichtinval en privacy.

Verticale jaloezieën van Sunway zijn, evenals de horizontale jaloezieën, een tijdloze klassieker die perfect passen in vrijwel ieder interieur. De lamellen kunnen eenvoudig gekanteld worden met de bedieningsketting, waardoor u de gewenste hoeveelheid licht kunt regelen. Tegenwoordig kunt u naast een ketting- of koord, ook kiezen voor een bedieningsstang! Hiermee kunt u de lamellen zowel verschuiven als draaien, wel zo handig! Daarnaast kunnen de jaloezieën volledig geopend worden voor een onbelemmerd uitzicht. Ideaal, toch?

De veelzijdigheid van Sunway verticale jaloezieën maakt ze geschikt voor verschillende raamformaten en -vormen. Of het nu gaat om grote ramen, schuifpuien of erkers, er is altijd een passende oplossing. Met een breed scala aan stoffen, kleuren, materialen en lamelbreedtes kunt u de jaloezieën perfect afstemmen op uw interieur. Ook qua afwerking van de verticale jaloezieën heeft u nog verschillende opties. 

We nodigen u dan ook graag uit in onze winkel te Heinkenszand! Eenvoudig te bereiken vanuit Walcheren, Middelburg, Goes en Zierikzee, vrijwel direct gelegen aan de A58. Zo zijn wij altijd dichtbij! Graag tot snel!

Over Sunway

Sunway is dé specialist op het gebied van raamdecoratie en is oorspronkelijk ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse, opgericht in 1961. Sinds 1981 is het merk echter onderdeel van de Hunter Douglas groep, waar ook o.a. Luxaflex onder valt. 

Als merk bracht Sunway als eerste o.a. rolgordijnen en vouwgordijnen op de Nederlandse markt. Ook tegenwoordig is Sunway nog altijd een pionier op het gebied van raambekleding. Zo brengt Sunway steeds weer innovatieve producten en loopt het merk voorop op het gebied van technische ontwikkelingen. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. En, altijd op maat gemaakt!

Als Van der Poel Home Textiel zijn wij dan ook trots op om ‘Sunway Exposure Store’ te zijn!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl