Verlichting-skygarden-Flos

Skygarden

Flos

Algemene productinfo

Als we het over Skygarden hebben, dan hebben we het over een lamp waar niemand om heen kan! Skygarden verrast door het buitengewone ontwerp van de lampenkap. De lamp is vervaardigd van gips en gelakt staal. De binnenkant van deze hanglamp vertoont een prachtige bloemen-opdruk.

Productinformatie

Skygarden plooit zich als een koepelgewelf over de hoofden. Een meesterwerk, dat de ontwerper Marcel Wanders speciaal voor Flos maakte.

Zwart
Wit
Geanodiseerd goud
mat zwart
mat roest bruin

Marcel Wanders

Over Flos

Flos verlichting wordt gemaakt door een echt Italiaans familiebedrijf. Flos is opgericht in 1962 om designlampen te produceren. Naast enkele hippe exemplaren, beschikt de collectie over talloze designklassiekers

Al sinds 1962 is Flos een vooraanstaand fabrikant van verlichtingsproducten. Het Italiaanse bedrijf wordt gezien als een van de belangrijkste en invloedrijkste lampenproducenten. Bekende en toonaangevende designers zoals o.a. Philippe Starck, Marcel Wanders en Rodolfo Dordoni hebben de collectie de internationale faam nog meer versterkt. Verrassende concepten met eersteklas materialen voor een individueel lichtplan. 

Aanbevolen producten

LR_LeSoleil_hanglamp-Vite_GianlucaVassallo-Foscarini-Binnenuit-Zeeland
Le Soleil

Foscarini

Pode-Sparkle-Lage-Fauteuil-Binnenuit-Zeeland
Sparkle

Pode

Interstar_wandmeubel-Binnenuit-zeeland
tv-wandmeubel

Interstar

caruzzo-fauteuil-leolux-poef-stof-leer-binnenuit-zeeland
Caruzzo

Leolux