Verf

Farrow & Ball

Handcrafted Paint

Bij Van der Poel Home Textiel vindt u naast hoogwaardige vloer- en raambekleding in Zeeland, ook hoogwaardige verf! Ontdek de prachtige Farrow & Ball verf, een meesterwerk van verfijning en kwaliteit, ideaal voor ieder die streeft naar een verfijnde en duurzame interieurafwerking.

Wat maakt Farrow & Ball verf zo bijzonder? Ten eerste is het een merk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde kleurenpalet. De verf wordt gemaakt met behulp van zorgvuldig geselecteerde pigmenten, wat resulteert in diepe en verzadigde kleuren die een tijdloze schoonheid uitstralen. Of u nu op zoek bent naar een gedurfd statement of een subtiele nuance, Farrow & Ball heeft een overvloed aan prachtige tinten om uit te kiezen. Kom de mogelijkheden van Farrow & Ball ontdekken in onze showroom te Heinkenszand, eenvoudig en snel te bereiken vanuit o.a. Walcheren, Goes, Middelburg, Vlissingen en Zierikzee!

Nieuwe kleuren

Brochure: new colours lookbook (farrow-ball.com)

Productinformatie

Wat Farrow & Ball echt onderscheidt, is hun unieke aanpak van het maken van verf. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten, zoals natuurlijke pigmenten, water en harsen van hoge kwaliteit, om een unieke verf te creëren die een buitengewone diepte en rijkdom aan kleur biedt. Het gebruik van traditionele methoden, zoals het in kleine batches mengen en het toepassen van strenge kwaliteitscontroles, zorgt ervoor dat elke pot verf van Farrow & Ball met de grootste zorg is vervaardigd.

Duurzame, milieuvriendelijke verf

Farrow & Ball heeft een diepgeworteld respect voor het milieu en de gemeenschap. Ze zijn er trots op dat hun verf op waterbasis is en een lage VOC-formulering heeft, wat betekent dat het minder schadelijke stoffen bevat die de luchtkwaliteit kunnen beïnvloeden. Hierdoor zijn hun producten niet alleen veilig voor mens en milieu, maar ook in lijn met hun duurzaamheidsdoelen.

‘Wat maakt Farrow & Ball verf zo bijzonder?’ is een vraag die wij regelmatig krijgen. Ten eerste is het een merk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde kleurenpalet. De verf wordt gemaakt met behulp van zorgvuldig geselecteerde pigmenten, wat resulteert in diepe en verzadigde kleuren die een tijdloze schoonheid uitstralen. Bovendien maakt Farrow & Ball gebruik van wel 30% méér natuurlijk kleurpigment. Dit zorgt ervoor dat de kleurdiepte en dekking vele malen hoger is dan bij andere merken. Of u nu op zoek bent naar een gedurfd statement of een subtiele nuance, Farrow & Ball heeft een overvloed aan prachtige tinten om uit te kiezen.

Een ander opvallend kenmerk van Farrow & Ball verf is de uitstekende dekking. De rijke consistentie van de verf zorgt ervoor dat u met minder lagen een volledige en gelijkmatige dekking krijgt. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar ook geld, aangezien u minder verf nodig heeft voor een prachtig eindresultaat.

Daarnaast is Farrow & Ball verf milieuvriendelijk. Het wordt vervaardigd op waterbasis en bevat minimale VOC’s (vluchtige organische stoffen). Dit betekent dat het veilig is voor u, uw gezin en het milieu, terwijl het nog steeds een uitstekende duurzaamheid en weerstand biedt tegen slijtage.

Nóg een geluk is dat de kleuren van Farrow & Ball altijd identiek blijven. Door de strenge controles op de kleur, zal deze nooit afwijken. Of u nu 5 liter besteld of 500, de kleur is altijd hetzelfde. Ook wanneer u jaren later nog een verf bijbesteld, is deze gegarandeerd identiek!

Of u nu een professionele schilder of interieurontwerper  bent die streeft naar perfectie, of een enthousiaste doe-het-zelver die zijn huis een nieuwe look wil geven, Farrow & Ball verf is de ideale keuze. Het biedt niet alleen een prachtige afwerking, maar ook een gevoel van tijdloze elegantie en verfijning dat uw interieur naar een hoger niveau tilt. 

Als dé specialist op het gebied van Farrow & Ball verf in Zeeland, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze winkel te Heinkenszand. Wij presenteren u de gehele verfcollectie van het merk op een ware Farrow & Ball wand, waar alle kleuren te aanschouwen zijn. Bovendien is onze showroom vanuit o.a. Middelburg, Walcheren en Goes eenvoudig te bereiken, gelegen direct aan de A58. Graag tot snel!

Over Farrow & Ball

Sinds 1946 ontwerpt en produceert Farrow & Ball de mooiste verven, vanuit het Engelse Dorset. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen, wat door heel het bedrijf is terug te zien. Bovenal, maakt Farrow & Ball verf die ongeëvenaard mooi is. Unieke kleuren, geproduceerd op milieuvriendelijke waterbasis. In totaal biedt het merk 156 identieke Farrow & Ball kleuren aan. Daarnaast voert het bedrijf ook een prachtige behang collectie. Ook het behang, enkel van de mooiste kwaliteit.

Als Van der Poel Home Textiel zijn we dan ook trots om dealer te zijn van dit prachtige merk! Ontdek de gehele Farrow & Ball verf collectie in onze winkel.

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl