Verf

Farrow & Ball

Handcrafted Paint

Farrow and Ball verf

Farrow & Ball is een Engels merk, dat haar verf zowel ontwikkelt als produceert in Engeland. Alle Farrow & Ball kleuren zijn uniek en daardoor niet na te maken. Ze zijn te herkennen aan de kenmerkende, matte uitstraling. Bovendien zijn alle verven gemaakt op milieuvriendelijke waterbasis. Dit zorgt ervoor dat deze ook nog eens vrijwel geurloos zijn, ten opzichte van andere verven. De Farrow & Ball verf collectie bestaat uit wel elf verfsoorten, waaronder muurverf, primer, lak en vernis. In totaal bestaat de collectie van Farrow and Ball uit wel 156 unieke, warme kleuren! Geheel te verkrijgen bij Van der Poel Home Textiel.

Nieuwe kleuren

Brochure: new colours lookbook (farrow-ball.com)

Productinformatie

Farrow & Ball kleuren

Farrow & Ball verf is uniek. De kleuren zijn warm, authentiek en bovendien: niet na te maken! Uiteraard wordt dit volop geprobeerd, maar de ‘imitatie’ kleur komt nooit helemaal overeen met de originele Farrow and Ball kleur. De kleuren zijn te herkennen aan de kenmerkende, matte uitstraling. Allemaal volledig op waterbasis! De gehele collectie bestaat inmiddels uit wel 156 kleuren! Dit vergemakkelijkt het kiezen van de juiste kleur voor uw interieur soms niet, maar dat de perfecte kleur in de collectie zit, is zeker! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van deze keuze. Één geluk is dat de kleuren van Farrow & Ball altijd identiek blijven. Door de strenge controles op de kleur, zal deze nooit afwijken. Of u nu 5 liter besteld of 500, de kleur is altijd hetzelfde. Ook wanneer u jaren later nog een verf bijbesteld, is deze gegarandeerd identiek!

Vraag krijgen wij de vraag ‘waarmee onderscheidt Farrow & Ball zich eigenlijk van andere merken?’. Het antwoord is simpel! Dit zit hem vooral in het kleurpigment. In de verven van Farrow & Ball zit vaak tot wel 30% meer kleurpigment dan bij andere verven! Dit zorgt ervoor dat de kleurdiepte en dekking vele malen hoger is dan bij andere verfmerken. Daarnaast is de Farrow and Ball verf watergedragen, waardoor deze vrijwel geurloos is, eenvoudig in het gebruik en tijdbesparend werkt. Dankzij de minimale schadelijke stoffen in de verf, zijn de verven ook nog eens vrijwel niet belastend voor het milieu.

Farrow & Ball producten

Naast de verven, biedt Farrow & Ball nog meer producten aan. Zo heeft het merk bijvoorbeeld ook een bekende behang lijn. Ten behoeve van de verf, zijn er echter ook nog een aantal speciale Farrow & Ball toebehoren verkrijgbaar. Denk hierbij aan eigen speciale kwasten in verschillende breedtes, verfrollers en kleurenwaaiers. Bovendien zijn er altijd Farrow & Ball sample potjes verkrijgbaar, van 100ml verf. Deze hebben wij vaak op voorraad in de winkel. We adviseren u graag, bij Van der Poel Home Textiel!

Over Farrow & Ball

Sinds 1946 ontwerpt en produceert Farrow & Ball de mooiste verven, vanuit het Engelse Dorset. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen, wat door heel het bedrijf is terug te zien. Bovenal, maakt Farrow & Ball verf die ongeëvenaard mooi is. Unieke kleuren, geproduceerd op milieuvriendelijke waterbasis. In totaal biedt het merk 156 identieke Farrow & Ball kleuren aan. Daarnaast voert het bedrijf ook een prachtige behang collectie. Ook het behang, enkel van de mooiste kwaliteit.

Als Van der Poel Home Textiel zijn we dan ook trots om dealer te zijn van dit prachtige merk! Ontdek de gehele Farrow & Ball verf collectie in onze winkel.

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl