Van der Poel Home textiel

Van der Poel

Home Textiel

Uw woninginrichting is niet compleet zonder woningtextiel. Vloeren, gordijnen en raambekleding zorgen voor een mooie aankleding, betere akoestiek en een warmer huis. Van der Poel Home textiel levert kwalitatieve vloer- en raambekleding om uw woning helemaal af te maken. Breng een bezoek aan onze winkel en laat u inspireren door kwaliteit.

   ruim 35 jaar ervaring                          persoonlijk woonadvies                     eigen vakmensen                    familiebedrijf

Raambekleding
Gordijnen
Vloeren
F&B
Verf
ophangsysteem
Ophangsystemen
Zwarte traploper
Trapbekleding
Unilux horren

Contact

0113-564000

info@vanderpoeltextiel.nl

Project

Hotel & Brasserie Katoen

Na het inrichten van de woningtextiel in de brasserie, heeft Van der Poel Home textiel ook de zaal en kamers van Katoen Goes mogen voorzien van prachtige gordijnen en rolgordijnen.

Zoals velen al hebben ervaren komt ‘genieten’ van heerlijk eten en slapen hier zeker tot uiting in de sfeervol aangeklede brasserie, zaal en hotelkamer. Kortom, een warme en behaaglijke plek waar ons vakmanschap optimaal zichtbaar is.

Over ons

Over ons

Ruim 30 jaar is Gijs van der Poel al bezig met woningtextiel. Vanaf heden is er ook wel te spreken van een familiebedrijf. Gijs en zijn beide zoons Christian en Xander komt u tegen in BinnenUit of bij het monteren van uw nieuwe spullen of het leggen van uw prachtige vloer. 

In de winkel staan Anja en Mark. Anja is vanaf de start van BinnenUit al werkzaam bij Van der Poel Home textiel. Mark is sinds 2021 werkzaam bij ons, maar heeft ook veel ervaring in het adviseren. Uw wensen worden door advies en deskundigheid van onze verkoopadviseurs vertaald naar uw droominterieur.  

Als bedrijf staan wij voor kwaliteit, service en betrokkenheid. Wij werken altijd met korte lijntjes waardoor we van begin tot eind persoonlijk bij u betrokken zijn.

Onze merken