Sleepradar

Een nieuwe revolutie

Al ruim twintig jaar is Paul van Cadsand bezig goed slaapadvies te geven. Zo ontstond zijn verwondering: alles om ons heen wordt slimmer, behalve ons bed! Daarom heeft Paul van Cadsand, samen met enkele hoge scholen en universiteiten in Nederland en België, de Sleepradar ontwikkeld. De innovatieve elektronica in de matras helpt – volledig contactloos – met het analyseren en optimaliseren van uw slaap. Gedurende de nacht wordt uw hartslag, slaapfases, ademhaling en beweging gemeten.

De Sleepradar in alle Van Cadsand matrassen doet metingen gedurende de nacht en analyseert deze gegevens. Via een app krijgt u aanbevelingen voor concrete aanpassingen aan uw leef- en slaapgedrag. Of aanpassing aan de matras zelf.

Ook kan het systeem andere apparaten, zoals thermostaat en verlichting aansturen en zo een prettige slaapomgeving creëren. Alles is af te lezen en in te stellen via de app, Apple Watch, tablet of computer. U slaapt beter, functioneert beter en haalt daardoor meer uit uw dag. Kortom, een boost voor uw kwaliteit van leven!