van Cadsand moltons

Bij van Cadsand hebben wij een zeer uitgebreide en exclusieve bedtextiel collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende stijvolle design en prachtige kleur combinaties. Al het textiel kan speciaal naar uw wensen gemaakt worden. Wilt u ventilerend percal of zacht satijn, heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur combinatie alles kan naar uw wens opmaat gemaakt worden. Dit bedtextiel vormt de sfeer voor elke slaapkamer en is gemaakt van de beste stoffen en materialen die beschikbaar zijn. 

Een molton is belangrijk voor een goed slaapklimaat. Als eerste dient een moltono goed vocht op te nemen, daarnaast beschermt een molton uw matras.

Een molton verhoogd de hygiëne in uw slaapkamer en is makkelijk te wassen. 

Onze molton hoeslakens zijn gemaakt van hoogwaardige geruwd katoen. Hierdoor voelt de molton heerlijk zacht en comfortabel. Het fijne aan deze hoogwaardige kwaliteit is dat al onze moltons op een hoge temperatuur gewassen kunnen worden. Door de molton regelmatig te wassen creëert u een optimaal hygiënisch slaapklimaat. Voor het aanbod in moltons kunt u HIER klikken.