Van Cadsand

9si matras

Optimaal aanpasbaar voor extra comfort

De van Cadsand matras 9si geeft uw lichaam een krachtige ondersteuning en is optimaal aanpasbaar. Nu, maar ook over vijf jaar. U kunt zelf de comfortzones vervangen, wanneer u behoefte heeft aan meer of juist minder ondersteuning.

Aanpasbare toplaag

De vulling is van duurzaam en vormvast visco-elastisch schuim metunieke technologie, die ervoor zorgt dat overtollige warmte snel verdwijnt.

Aanpasbare tussenlaag

Ook in de tussenlaag is PULSE latex te vinden van medium zachtheid. Deze laag ondersteunt uw lichaam op een comfortabele manier, zonder tegendruk.

De Pulse latex tussenlaag heeft achteraf aanpasbare zones. Zo kunt u uw matras precies aanpassen aan uw voorkeur. Nu maar ook over 5 jaar! Dit kan bij de 9si simpel door de losse comfortzones. Deze kunt u zelf wisselen en vervangen.

Tijk

Uw van Cadsand matras heeft een tijk van Tencel, een duurzame vezel die wordt gemaakt van eucalyptushout. Tencel voelt zo zacht als zijde, houdt u warm in de winter en koel in de zomer en ventileert uitstekend.

Bacteriegroei vindt op Tencel maar liefst 2000 keer langzamer plaats dan op synthetische stoffen.

Kern

In uw van Cadsand matras zit een kern van pocketveren met een dichtheid van 375 stuks per vierkante meter, die per stuk verpakt zijn in textielzakjes. Zo kan elke veer zich apart naar uw lichaam vormen. De veren zijn cilindrisch of tonvormig en zijn in zeven zones verdeeld. Daardoor kan de matras een gewicht tot wel 140 kilo aan.

Bodem

De onderzijde van de matras is gemaakt van een zeer goed ventilerend 3D-materiaal. Dit zorgt ervoor dat uw matras volledig kan doorluchten en op elke bodem geplaatst kan worden zonder verandering van ligcomfort.