Van Cadsand

7si matras

Wolkenzachte ondersteuning van uw lichaam

De van Cadsand matras 7si biedt u wolkenzachte ondersteuning. De speciale pocketveertjes geven uw lichaam extra steun in de onderrug en taille en bieden veel ruimte voor uw heup.

De afritsbare tijk van de matras is heerlijk zacht en draagt bij aan een prettige slaaptemperatuur

Aanpasbare toplaag

In de toplaag van de matras is revolutionair PULSE latex verwerkt die zich perfect om uw lichaam vormt. PULSE latex is een nieuwe latexsoort die dankzij een unieke samenstelling en innovatieve technologie de zachtste, meest veerkrachtige, best ventilerende en sterkste latex ooit is.

Tussenlaag

Ook in de tussenlaag is PULSE latex te vinden van medium zachtheid. Deze laag ondersteunt uw lichaam op een comfortabele manier, zonder tegendruk.

Tijk

Uw van Cadsand matras heeft een tijk van Tencel, een duurzame vezel die wordt gemaakt van eucalyptushout. Tencel voelt zo zacht als zijde, houdt u warm in de winteren koel in de zomer en ventileert uitstekend.

Bacteriegroei vindt op Tencel maar liefst 2000 keer langzamer plaats dan op synthetische stoffen.

Kern

In uw van Cadsand matras zit een kern van pocketveren met een dichtheid van 375 stuks per vierkante meter, die per stuk verpakt zijn in textielzakjes. Zo kan elke veer zich apart naar uw lichaam vormen. De veren zijn cilindrisch of tonvormig en zijn in zeven zones verdeeld. Daardoor kan de matras eengewicht tot wel 140 kilo aan.

Bodem

De onderzijde van de matras is gemaakt van een zeer goedventilerend 3D-materiaal. Dit zorgt ervoor dat uw matras volledig kan doorluchtenen en op elke bodem geplaatst kan worden zonder verandering van ligcomfort.