Van Cadsand

3si matras

Krachtige ondersteuning en optimale tempratuurregeling

Onze 3si matras geeft uw lichaam een krachtige ondersteuning, terwijl de

afritsbare tijk van de matras uw temperatuur in balans houdt. De speciale schouderzones bieden comfort en kunnen veel verlichting bieden bij schouder- en nekklachten.

Aanpasbare toplaag

De toplaag van de matras is van duurzaam koudschuim, dat bijzonder veel veerkracht heeft en goed ademt. Omdat het materiaal vormvast is, ontstaan er geen ‘kuilen’.

Tussenlaag

De tussenlaag van deze matras bestaat uit latex, dat is samengesteld uit 50% natuurlatex en 50% synthetische latex. De microscopischkleine luchtkamertjes zorgen voor een optimale vocht- en warmteregeling.

De latexlaag is voorzien van verticale en dwarse uitsparingen, die zorgen voor extra ventilatiekracht én een betere drukverdeling over het lichaam.

Tijk

Onze matras heeft een tijk van Tencel, een duurzame vezel die wordt gemaakt van eucalyptushout. Tencel voelt zo zacht als zijde, houdt u warm in de winter en koel in de zomer en ventileert uitstekend.

Bacteriegroei vindt op Tencel maar liefst 2000 keer langzamer plaats dan op synthetische stoffen.

Kern

In deze matras zit een kern van pocketveren met een dichtheid van 325 stuks per vierkante meter, die per stuk verpakt zijn in textielzakjes. Zo kan elke veer zich apartnaar uw lichaam vormen. De veren zijn cilindrisch of tonvormig en zijn in vijf zones verdeeld. Daardoor kan de matras een gewicht tot wel 140 kilo aan.

Bodem

De onderzijde van de matras is gemaakt van een zeer goedventilerend 3D-materiaal. Dit zorgt ervoor dat uw matras volledig kan doorluchten en op elke bodem geplaatst kan worden zonder verandering van ligcomfort.