Matrassen

Perfect matrassen met slaapgarantie dus nooit een miskoop

Wist u dat elk van onze matrassen uniek is? Uw matras wordt aangepast aan uw unieke lichaamsbouw en slaaphouding. Het matras is opgebouwd uit verschillende segmenten, daardoor is elk onderdeel voor- en achteraf aan te passen. Mocht u dus niet helemaal tevreden zijn over een bepaald deel van het matras, kunnen wij voor u dat onderdeel makkelijk en snel vervangen! Dus u heeft bij ons nooit een miskoop

Zo heeft u jarenlang plezier van uw matras en groeit het matras mee met uw wensen.

 

 

Wat vinden onze klanten van ons?

Meer reviews leest u HIER

Onze matrassen geven allen een krachtige ondersteuning. De unieke achteraf aanpasbare matrassen hebben een afritsbare toplaag die is uitgevoerd met een zeer zachte en elastische bekleding die uw huidtemperatuur heerlijk in balans houdt.

Onze zekerheden

Achteraf aanpasbaar

Onze producten zijn achteraf aanpasbaar nu en over 5 jaar. Hiermee kunnen wij vooraf maar ook achteraf uw matras zo configureren dat het perfect past bij uw wensen. Wij garanderen u hiermee een optimaal slaapcomfort nu maar ook over 5 jaar.

Garantie

Op onze matrassen en boxsprings zit 5 jaar garantie. 

100 dagen aanpassing garantie.

Om zeker van te zijn dat u goed slaapt hebben al onze matrassen aanpassing garantie. Wij passen uw matras binnen 100 dagen gratis aan.

Ervaring

van Cadsand heeft al meer dan 25 jaar ervaring en expertise opgebouwd in de slaapbranche met het deskundig adviseren, aanpassen en uitstekende service verlenen aan klanten. Onze kennis wordt continu uitgebreid, up-to-date gehouden en doorgegeven aan onze slaapspecialisten, zodat wij u optimaal kunnen adviseren.

Vragen of aan advies afspraak op maat? 

Bel ons op 0113-405017, mail ons op vancadsand@binnenuit.nl of kom de producten testen in onze showroom.