Kussens

Aanpasbaar tot perfectie

Het kussen is van groot belang voor een goede lichaamshouding tijdens het slapen.

Het juiste kussen voor een goede nachtrust zorgt voor de juiste verhouding bij uw hoofd, nek en wervels. Tijdens de nachtrust ontspannen de spieren in uw lichaam waardoor er geen extra belasting kan ontstaan op uw wervels en nekspieren. Deze kussens zorgen ervoor dat uw nek in één rechte lijn komt te liggen met uw wervelkolom. Hierdoor worden de wervelkolom en spieren ontlast.

Daarom hebben wij het aanpasbaar kussens ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Ons latex kussen is anatomisch
gevormd en is gemaakt van PULSE latex. De ventilatiekanalen zorgen ervoor dat u het hoofd koel houdt en dankzij de kruisvormige uitholling in het midden blijft uw hoofd in de beste positie.
Daarnaast heeft het kussen een speciale schouderuitsparing, die ervoor zorgt dat uw hals- en schouderspieren optimaal kunnen ontspannen en herstellen.

Door de afritsbare onderlaag kunt u vooraf maar ook achteraf de dikte van het kussen zelf bepalen. Zo creëert u het prefecte kussen dat op uw lichaam is aangepast.

Daarnaast hebben wij nog aanpasbare donzen, kapok en synthetische kussens in ons assortiment.