Dekbedden

Uniek aanpasbaar voor heerlijk comfort

De dekbedden van Cadsand slaapcomfort zijn verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en kunnen worden aangepast voor een optimaal slaapklimaat, er is keuze uit eenden- of ganzendons, wol of synthetische vullingen. De dekbedden hebben ieder zijn eigen specialiteit zowel gemakkelijk te wassen als goed isolerend. Wat de dekbedden zo speciaal maakt is dat ze vooraf en achteraf op te vullen zijn in de warmteklasse die u graag wenst. De dekbedden zijn te verkrijgen in de maten die u wenst te hebben.

De donzen dekbedden zijn gemaakt van 100% dons en de gebruikte stof is edelbatist tijk, deze stof zorgt ervoor dat uw dekbed goed isoleert, maar ook goed ventileert. Door de donzen veertjes in combinatie met de tijk stof, creëert dit een licht en zacht dekbed. Onze donzen dekbedden hebben het DOWNPASS label, dit staat voor gecertificeerde verantwoorde productie van de donzen veren die in de dekbedden worden verwerkt. De donzen dekbedden zijn voorzien van een MITE PROTECT label, het label van de dekbedden staat voor antiallergisch. Mocht u allergisch zijn voor huisstofmijt kunt u er met deze dekbedden veilig gebruik van maken.

Wollen dekbedden zijn gemaakt van schapenwol en tencel, de wol heeft een absorberende werking en heeft een sterk isolerend effect, door het tencel is het dekbed ook gemakkelijk te wassen. De wolvezels zorgen ervoor dat het slaapklimaat van uw dekbed gelijkmatig blijft. In de zomer zorgt de wol voor koelte en in de winter voor warmte.

De eigenschappen van synthetische dekbedden zijn dat ze goed vocht kunnen reguleren en ook isolerende eigenschappen hebben. De temperatuur van uw dekbed wordt aangepast op het slaapklimaat dat u wilt.