Sofiben Exlusive

Rosas

Het dekbedovertrek Rosas maakt niet voor niets deel uit van de Exclusive collectie en wordt gemaakt van 300TC katoensatijn en is behandeld met Sanfor (voorkrimp) en EasyCare. De behandeling met EasyCare houdt in dat, afhankelijk van uw voorkeur, het dekbedovertrek niet of slechts heel licht gestreken hoeft te worden.

Over Overtrek Rosas met rits

Het dekbed voelt door de keuze van de garens en de wijze van weven soepel en comfortabel aan. Uw slaapcomfort zal hierdoor zeker toenemen.

De boven- en onderzijde van het dekbedovertrek zijn overwegend wit. Op de bovenzijde zijn over de breedte van het dekbedovertrek overwegend rozen en andere bloemen geprint. Het dekbedovertrek krijgt hierdoor een klassieke en chique uitstraling.

De onderzijde is uitgevoerd in een effen wit kleur en kan ook uitstekend aangewend worden voor een hoeslaken op maat.

De kussenslopen worden standaard gemaakt van de stof van de bovenzijde. Uiteraard is het ook mogelijk kussenslopen te bestellen van de effen stof van de onderzijde.  Standaard worden bij de eenpersoons dekbedvoertrekken 1 kussensloop en bij de meer persoons dekbedvoertrekken 2 kussenslopen standaard bijgeleverd.