Sofiben Exlusive

Nature

Het dekbedovertrek Nature maakt niet voor niets deel uit van de Exclusive collectie en wordt gemaakt van 300TC katoensatijn en is behandeld met Sanfor (voorkrimp) en EasyCare. De behandeling met EasyCare houdt in dat u, afhankelijk van uw voorkeur, het dekbedovertrek niet of slechts heel licht hoeft te strijken.

 

Over Overtrek Nature met rits

Het dekbedovertrek voelt door de keuze van de garens en de wijze van weven soepel en comfortabel aan. Uw slaapcomfort zal hierdoor zeker toenemen.

Het dekbedovertrek Nature is overwegend wit en heeft een dessin van takken en bladeren met gele en witte bloemen. Door het digitaal printen is de tekening van het dessin uitermate scherp en de kleuren helder. De onderzijde van het dekbedovertrek is overwegend wit waarbij het dessin in een effen wit/grijze contrastkleur is geprint.

Het dekbedovertrek wordt standaard uitgerust met een instopstrook met een lengte van minimaal 40 cm.  Indien u geen instopstrook wenst verzoeken wij u dit kenbaar te maken onder “Opmerkingen” bij de bestelling.

De kussenslopen worden standaard gemaakt van de stof van de bovenzijde. Uiteraard is het mogelijk ook (extra) kussenslopen te bestellen van de stof van de onderkant.

Prijzen vanaf 124,95