Sofiben Exlusive

Art Expression

Het dekbedovertrek Art Expression maakt niet voor niets deel uit van de Exclusive collectie en wordt gemaakt van 300TC katoensatijn en is behandeld met Sanfor (voorkrimp) en EasyCare. De behandeling met EasyCare houdt in dat, afhankelijk van uw voorkeur, het dekbedvoertrek niet of slechts heel licht gestreken hoeft te worden.

Over Overtrek Expression met rits

Het dekbed voelt door de keuze van de garens en de wijze van weven soepel en comfortabel aan. Uw slaapcomfort zal hierdoor zeker toenemen.

De bovenzijde van het dekbedovertrek is uitgevoerd in een abstracte weergave van  takken en bladeren in een explosie van kleuren. 

De onderzijde is uitgevoerd in een 300TC katoensatijn in een effen witte kleur en kan ook uitstekend aangewend worden voor een hoeslaken op maat.

Een dekbedovertrek voor de liefhebber van bijzonder dessins en kleur.

De kussenslopen worden standaard gemaakt van de stof van de bovenzijde. Uiteraard is het ook mogelijk kussenslopen te bestellen van de effen stof van de onderzijde.  Standaard worden bij de eenpersoons dekbedvoertrekken 1 kussensloop en bij de meer persoons dekbedvoertrekken 2 kussenslopen standaard bijgeleverd.

Prijzen vanaf 124,95