Comfort bedden

Mooie en functionele bedden

Comfort bedden en ledikanten bij van Cadsand Slaapcomfort zijn bedden die niet alleen er mooi uitzien maar ook erg comfortabel zijn in gebruikt.

Hoog laag systeem Wij hebben diverse uitschuifledikanten en boxsprings in onze showroom staan die in elke vorm en kleur gemaakt kunnen worden. Ook kunnen deze bedden allemaal met een hoog laag systeem uitgevoerd worden voor een makkelijke in- en uitstap. Daarnaast zijn de hoog laag systemen certificeert en kunnen daardoor ook in een zorgsituatie worden ingezet.

 

Deze hoog laag systemen kunnen uitgevoerd worden onder een boxspring maar ook in een ledikanten. Daarnaast heeft de ledikant combinatie de mogelijkheid om het gehele bed mee om hoog te liften waardoor het gehele bed verrijdbaar is. 

Van Cadsand Slaapcomfort is de specialist in Zeeland voor comfort bedden met hoog laag functie. Wij kunnen voor een comfortabel systeem samen stellen dat en mooi is en fucntioneel. 

In combinatie met onze unieke aanpasbare matrassen zijn al deze bedden toekomstbestendig. En kan het systeem in de toekomst aangepast worden in comfort maar ook met een papagaai of uitvalrek.

Uitschuifbaarleidkant.gif


Wilt u meer weten neem dan contact met ons op of komt langs in onze winkel om de modellen te bekijken.