Boxsprings

Custom made boxsprings

Wilt u niet alleen een nieuw matras, maar een compleet nieuw bed?

Met een luxe uitstraling en hetzelfde comfort als uw Van Cadsand matras? Maak dan uw bed compleet met een exclusieve boxspring van Van Cadsand.

Vlak of Verstelbaar

Uw boxspring van Van Cadsand is zodanig opgebouwd dat elke laag bijdraagt aan uw comfort en slaapgenot. U kunt kiezen uit twee hardheden en in de vlakke variant zijn, net als in uw matras, comfortzones voor de schouders en de heupen opgenomen. Kiest u voor een elektrisch verstelbare boxspring? Dan bepaalt u zelf hoeveel motoren er in uw bed worden gebouwd.

Elke maat, elke kleur

De Van Cadsand boxsprings zijn verkrijgbaar in álle soorten en maten. We maken ze namelijk volledig op maat in onze eigen fabriek in Nederland. U kunt het dus zo gek niet bedenken of onze vakmensen kunnen het voor u maken - zelfs een boxspring met een bijzondere vorm is mogelijk. Kiest u liever een bed uit onze standaardcollectie? Ook dan heeft u een bijna onbeperkte keuzevrijheid. Onze boxsprings zijn er namelijk in drie hoogtes, met drie verschillende soorten hoofdborden, achttien standaardmaten en maar liefst 256 kleuren om uit te kiezen. Daarnaast heeft u de keuzen uit acht verschillende pootjes in hout en metaal.

Optimaal comfort

De stof van de boxen is vervangbaar én reinig baar. Uw boxspring kan er dus jarenlang uit blijven zien als nieuw. De ventilerende bodem zorgt ervoor dat u heerlijk fris kunt slapen. En ook fris weer opstaat. Zo haalt u álles uit uw dag!