van Cadsand Slaapcomfort

Uw slaapspecialist in Matrassen Kussens Dekbedden Boxsprings

Van Cadsand Slaapcomfort

De grootste beddenspeciaalzaak van Zeeland

Bij van Cadsand Slaapcomfort hebben we iets met slapen. Al meer dan 25 jaar expertise in slaapcomfort.

Daarvoor gebruiken we Zeeuws vakmanschap, de exclusieve materialen en vooral wetenschappelijke inzichten en innovaties. In onze eigen fabriek in Nederland maken onze vakmensen de van matrassen, kussens en boxsprings volledig op maat.

In ons assortiment vindt u tal van kwalitatieve artikelen voor een ontspannen nacht. Onze slaapexperts geven u graag meer informatie over de mogelijkheden

Contact

0113-405017

Laat u verrassen

Ontdek onze collectie

Matras VC 7SI
Matrassen
Boxspring Tralfagar
Boxsprings
Norris Champagne
Ledikanten
comfortbed-van-cadsand
Comfort bedden
Dekbedden stapel
Dekbedden
Kussen afbeelding
Kussens
MrsMe-Wonderlust-setting-Eclipse
Bedtextiel
0774_KET_Industrial_Grip_02_Luno_Bett
Kasten

Over ons

Over van Cadsand Slaapcomfort

Bij ons bent u verzekerd van excellente matrassen, boxsprings en slaapkameraccessoires met een innovatieve en aanpasbare technologie. De artikelen zijn van Nederlandse bodem en beschikken over een prachtig design en een degelijke kwaliteit.

Door onze jarenlange expertise en samenwerking met diverse kennisinstituten hebben wij een collectie samengesteld die bij iedereen past. Al onze producten zijn achteraf nog aan te passen. Hier door zorgen wij voor dat u optimaal slaapt voor de komende jaren.

Door dat de matrassen op diverse punten voor- en achter aan te passen zijn kunnen er wij voor zorgen dat u altijd het maximale uit uw matras haalt. Wij hebben alle materialen tot onze beschikking die in de markt aanwezig zijn. Wij kunnen daardoor een perfecte slaap oplossing voor u samenstellen.

Contact

0113-405017