Unknown Nordic

Unknown Nordic

Nature shaped by hand

Van ruwe natuur tot esthetisch en functioneel design… Ontdek de collecties van Unknown Nordic, geïnspireerd op de ongetemde schoonheid van de natuur. Elk stuk is met zorg vervaardigd om de ongetemde Scandinavische essentie in uw huis of werkruimte te brengen. Ervaar de perfecte balans tussen vorm, functie en duurzaamheid met hun lavasteencreaties. Verrijk uw omgeving en dompel uzelf onder in de harmonieuze mix van natuur en design met Unknown Nordic.

Collecties

IMG_4962
Bios Hide
Bios Mini Hanging chair from Unknown Nordic under the appletree 1920x1200
Bios Mini
Unknown Nordic - Sphere Set
Sphere Set

Over Unknown Nordic

Unknown Nordic is een Deens designbedrijf dat zich in het hart van Denemarken bevindt en een pionier is op het gebied van innovatief design waar creativiteit samenvloeit met functionaliteit. Ze hebben de ruwe schoonheid van lavasteen op een unieke wijze gecombineerd met moderne ontwerpprincipes om hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke producten te produceren die luxe opnieuw definiëren.

Opgericht in 2017 op Fyn, vindt Unknown Nordic inspiratie in de ruige landschappen van Scandinavië, waar de wilde elegantie van de natuur samensmelt met eigentijdse verfijning. Hun ontwerpfilosofie is geworteld in duurzaamheid, vakmanschap en een onwrikbaar streven naar perfectie.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.