Unilux horren

Hordeuren en raamhorren

Unilux

Houd insecten buiten de deur met hordeuren en raamhorren!

Hordeuren en raamhorren

Horren, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Plissé hordeuren, rolhorren of een vaste raamhor. Het is er allemaal. En, zeker in de zomer, wel zo handig! Met horren houdt u de insecten eenvoudig buiten de deur, maar houdt u toch het contact met buiten. In de zomer kunt u bovendien de ramen en-/of deuren ‘gewoon’ open houden, zonder dat u insecten in huis krijgt. Hordeuren zijn toepasbaar op openslaande tuindeuren, draaideuren en schuifpuien. Bij Van der Poel Home Textiel adviseren we u graag voor uw horren op maat!

Plissé hordeur

Bij hordeuren denkt u waarschijnlijk direct aan plissé hordeuren. En terecht! Plissé hordeuren zijn namelijk handig in gebruik en ook nog eens erg stevig. Deze zijn gemaakt van recyclebaar aluminium. Een duurzaam en sterk materiaal, wat er voor zorgt dat u jaren van uw hordeur kunt genieten. De hordeur wordt afgewerkt met UV-bestendige, kunststof onderdelen. Bovendien biedt Unilux ook nog eens de optie om uw hordeur in alle verschillende RAL-kleuren te laten maken. Zo heeft u altijd uw hordeur op maat, geheel naar uw wens! De profielen sluiten strak aaneen, waardoor de hordeur vaak compleet wegvalt tegen het kozijn en daardoor vrijwel niet opvalt.

Rolhordeur

Naast de plissé hordeur, kunt u ook kiezen uit een hordeur met ‘vlak’ gaas, de rolhordeur. Deze hordeur neemt wat minder plaats in beslag dan de plissé hordeur, maar is echter wel wat kwetsbaarder. Mocht u huisdieren hebben, is een rolhordeur om deze reden geen goede optie.

Vaste hordeur

Naast de plissé hordeur en rolhor, kunt u ook nog kiezen voor een vaste hordeur. Dit is echt een deur die voorlangs uw deuropening scharniert. Het gaas zit dus tussen de openingen van de hordeur gespannen. Voordeel van een vaste hordeur, is dat deze erg sterk is en dus ook geschikt is voor huisdieren. Speciaal gaas is dan wel een vereiste!

Raamhorren

Raamhorren zijn er voor allerlei soorten ramen. Van een schuifraam tot een draai-kiepraam, alles kan. Een hor voor een Velux dakraam is bijvoorbeeld een optie. Met horren van Unilux kunt u zo eigenlijk heel uw huis beschermen tegen insecten.

Zo helpen wij u graag aan een raamhor op maat. Dat kan met verschillende types raamhorren. 

Een rolhor, plissé raamhor, vaste hor of inklemhor. Ieder type hor heeft zo zijn voor-, maar ook nadelen, afhankelijk van het type raam waarvoor u een hor zoekt. Hierin adviseren wij u dan ook graag, zowel in de winkel, maar ook bij u thuis. Is het type hor wat u wilt bijvoorbeeld handig op het raam waarvoor de hor bedoelt is? En is montage op- of in de dag handig? Onze specialisten adviseren u graag!

Montage horren

De montage van hordeuren en raamhorren verzorgen wij enkel met onze eigen vakmensen. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig product koopt, dat op de juiste manier gemonteerd wordt. En is uw hordeur kapot of schuift uw raamhor niet meer goed? Dan komen onze monteurs dat ook weer zo snel mogelijk repareren!

Hordeur of vliegengordijn?

De termen vliegengordijn en hordeur worden nog wel eens door elkaar gegooid. Er is echter een wezenlijk verschil tussen beide. Een hordeur is echt een deur, die scharniert of open en dicht schuift. Een vliegengordijn is daarentegen ook echt een ‘gordijn’, zoals de naam al zegt. Een plissé hordeur bijvoorbeeld, is dan ook veel effectiever, als het gaat om het weren van insecten. Bovendien wordt een hordeur op maat gemaakt, en is een vliegengordijn vaak een ‘standaard’ maat.

Bij Van der Poel Home Textiel adviseren we u graag over de mogelijkheden in hordeuren en raamhorren van Unilux!

Over Unilux

Unilux heeft een groot aanbod in hordeuren en raamhorren, en is bovendien de grootste horren fabrikant in de Benelux!

Unilux biedt, geheel in de stijl van Binnenuit, uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Uiteraard gaat ook veel aandacht uit naar de uitstraling van het product, waardoor u bij Unilux dus verzekerd bent van een prachtig kwaliteitsproduct.

Naast de insect werende producten zoals de horren, kunt u bij Unilux ook terecht voor raamdecoratie, zoals Fractions: stijlvolle aluminium shutters, ontworpen door ontwerper Osiris Hartman. Deze worden altijd op maat gemaakt, waardoor er ook voor uw deur of raam altijd een passend product van Unilux te vinden is! 

Ontdek de mogelijkheden van Unilux producten bij Van der Poel Home Textiel!

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl