Unieke merken

Over drie van onze unieke merken

  • Rolgordijnen

Van der Poel Home textiel is trotse dealer van onder andere Rolxx. Rolxx levert rolgordijnen van ware topkwaliteit en is net zoals Van der Poel Home textiel een echt familiebedrijf. De kwaliteit en de mogelijkheid om de rolgordijnen tot zes meter breed te bestellen is wat hen uniek maakt. De rolgordijnen van Rolxx staan al meer dan 10 jaar synoniem voor een strakke vormgeving met een detaillistische afwerking. Meer lezen over deze rolgordijnen van Rolxx of meer foto’s bekijken? Klik dan op de knop hieronder. 

  • Gordijnen

Het merk Rolxx levert sinds kort ook gordijnstoffen, en natuurlijk, ook van Belgische topkwaliteit. Dit doen zij onder het merk ‘Fabrixx’. Fabrixx heeft een kleine collectie soepelvallende stoffen. Ondanks dat het een kleine collectie is, heeft deze collectie alles wat u zoekt. Kom langs in onze winkel om stoffen te bewonderen of lees er meer over via de knop hiernaast. 

  • Binnenzonwering

Misschien heeft u al wel eens van gehoord? De Fractions by Osiris. Enorm stijlvol, passen in ieder interieur en geen enkele andere raambekleding is net zo verduisterend als Fractions. Fractions zijn namelijk 100% verduisterend. Dit maakt deze raambekleding ook zeer geschikt voor slaapkamer. Er is keuze uit verschillende modellen en kleuren. Wist u dat er één van de modellen gebaseerd is op een dambord? Neem gerust eens een kijkje naar de verschillende modellen door op de knop hiernaast te klikken. U bent uiteraard ook welkom in onze winkel in Heinkenszand. 

Contact

+31 113 56 40 00

info@vanderpoeltextiel.nl

Meer lezen over
Van der Poel Home textiel?