Tuuci

Tuuci

Collecties

Tuuci Ocean Master Max Classic
Ocean MX Classic
Ocean Master Max-Manta
Ocean MX Manta
Ocean Master Max Cantilever-Tilt
Ocean MX Cantilever
Ocean Master Max -Dual-Cantilever
Ocean MX Duo Cantilever

Over Tuuci

De Tuuci parasol is van uitstekende kwaliteit. Tuuci staat vooral bekend om haar innovatieve, stijlvolle en functioneel superieur schaduw systemen. Systemen die de hardste wind en vocht rijke omgevingen op de planeet kunnen doorstaan.

Oprichter en Tuuci eigenaar Dougan Clarke laat zich dagelijks inspireren door de parelwitte stranden, de watersport en turquoise wateren van Miami.
Met zijn ervaringen als zeiler werd de eerste parasol gemaakt op een botenwerf met alle materialen gebaseerd op een zeil.
Dan hebben we het over de doeken, touwen en katrollen als basis en de extra toevoeging van RVS dat het geheel compleet maakt.
Door de invloeden van regen, wind, felle zon en het zoute water in Miami zijn de materialen getest op deze omstandigheden en hierdoor van een hoge kwaliteit.

Contact

0113-215838

 info@palladiobuitenmeubelen.nl

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.