Imagilights

ImagiLights - Barelo

Over ImagiLights - Barelo

De lichtbronnen van Imagilights zijn een aanvulling voor in elke tuin! De lampen zijn met een afstandsbediening te customizen, kleur en helderheid zijn gemakkelijk aan te passen. Leg hem in het gras, hang hem in de boom of laat ze drijven in het water. De buitenlampen van ImagiLights zijn voorgeprogrameerd op 24 kleuren en kunt u zelf mixen tot 160.000 kleuren! Ook hebben deze lampen 4 helderheidsmodes. Op de felle stand brandt deze lamp 14 uur en op de zachte stand tot wel 60 uur!

De Barelo van ImagiLights is beschikbaar in 1 maat: 47,5 cm in diameter. Doordat de Barelo op een batterij werkt is deze gemakkelijk te verplaatsen. U kunt deze lamp op kleur vastzetten, op kleuren mix modes zetten en op Candle modes zetten.

De ImagiLights Barelo is voorzien 56 leds waardoor deze een mooi egaal licht geeft. Bij de lichtgevende stoel wordt een inductie oplader en een afstandbediening geleverd. De barelo is verkrijgbaar zonder en met hoes. De hoes is gemaakt van neopreen en verkrijgbaar in de kleuren oranje, zand, groen, zwart, en grijs.

 

Barelo (zonder hoes)   € 310,00

Hoes Barelo   €64,00

Barelo verschillende kleuren

bareloimagilightspalladiobinnenuit.jpg

Afmetingen Barelo

bareloimagilightspalladiobinnenuitafmetingen.jpg