Tribú

Tribù - Natal Alu

De Natal Alu collectie is een echte klassieker. Deze serie is verkrijgbaar is white en wengé. De Natal Alu X side tables zijn verkrijgbaar in de kleuren: white, linen, burgundy en wengé.

Over Tribù - Natal Alu

De Natal Alu collectie is gebaseerd op comfort en functionaliteit. Met zijn elegante frame gecombineerd met een gebogen zitting die lijkt te zweven, heeft de Natal Alu een sterke uitstraling. Binnen alle design buitenmeubelen is deze collectie een echte klassieker. In 1999 won de inox variant met teak zitting een Henry van de Velde design award. Tegenwoordig is het design gemaakt van aluminium en een zitting van Batyline,dat vuilafstotend, sneldrogend en UV- en rekbestendig is. De Natal Alu collectie is gemakkelijk te onderhouden, weersbestendig en recycleerbaar. De serie bestaat uit een lage stoel met voetenbank, eetstoelen, ligbedden en bijzettafels.

 

De Natal Alu X-bijzettafels in mat gepoedercoat aluminium combineren functionaliteit met een subtiel, modern design. De dunne lijnen van het gekruiste frame en de schuin afgewerkte hoeken laten het oog voor detail van Tribù zien. Deze veelzijdige tafeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en hoogtes en in vier natuur-geïnspireerde kleuren, zodat ze perfect in elke tuin passen.

 

Studio Segers onder leiding van Wim Segers is al jaren de woonontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn toen revolutionaire architectonische vormgeving.
De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio.