Tribú

Tribù - Kos Teak

De Kos Teak collectie bestaat uit de beste kwaliteit teak en heeft een tijdloos design. Voor optimaal comfort aan te vullen met schitterende kussens.

Over Tribù - Kos Teak

Voor iedere plek in uw tuin is een prachtig meubel van de Kos Teak collectie beschikbaar. Met een uitstekend, doordacht zitcomfort in combinatie van de brede latten en het pure maar krachtige design is deze collectie bijzonder. De Kos collectie kan omschreven worden als Basic Chic, waarbij onder andere gekozen kan worden uit een stoel, bank, tafel en ligbed. De serie is gemaakt van alleen de beste kwaliteit hout, dat is vervaardigd uit het allerbeste Javaanse plantagehout. Hierdoor niet alleen ideaal geschikt voor buiten maar is de Kos collectie ook tijdloos. Door de ruime kleurkeuze van de zitkussens creëert u niet alleen een optimaal zitcomfort, maar ook een schitterend contrast tussen het teakhout en de kussens. Met de Kos Teak collectie heeft u keuze uit zoveel mogelijkheden waarmee u uw tuin perfect kunt indelen.

 

Studio Segers onder leiding van Wim Segers is al jaren de woonontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn toen revolutionaire architectonische vormgeving.
De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Onlangs kwam zijn zoon Bob bij de studio.