Tribú

Tribù - CTR

De CTR-collectie is verkrijgbaar in white aluminium frame met een linen weave, wengé frame met een linen weave of wengé frame met wengé weave. In combinatie met de comfortabele, waterafstotende kussens wordt de CTR-collectie uw favoriete plekje in de tuin.

Over Tribù - CTR

Met de CTR-collectie wil de ontwerper complexe ontwerpen moeiteloos laten lijken. De ontwerper staat bekend om al het overbodige weg te laten en alleen meubelen te ontwerpen in pure eenvoud met een warme sfeer. De hoeken zijn recht, maar de buizen blijven rond van vorm, wat een grote beheersing vereist. De rugleuning van de CTR-collectie is namelijk op slechts 2 punten aan het gepoedercoat RVS frame bevestigd en hierdoor lijkt de rugleuning te zweven. Met een open geweven Tricord wat volledig weersbestendig is maar toch aanvoelt als zacht touw geeft het een flexibele ondersteuning aan de rug. De CTR meubelen zijn voorzien van zeer comfortabele en gestoffeerde outdoor kussens die waterafstotend zijn en die eenvoudig te kunnen worden verwijderd. 

 

 

Voor Tribù ontwierp Piergiorgio Cazzaniga de Vis à Vis en CTR collecties. Hij werd in 1946 geboren als zoon van een timmerman en bracht veel tijd door in de timmermanswinkel van zijn vader. Met een diploma in interieurontwerp was Piergiorgio Cazzaniga verantwoordelijk voor de R&D-afdeling van Boffi Cucine van 1966 tot 1971. In 1971 werd hij partner van de A&D-studio met Luigi Massoni waar hij producten, showrooms, standen en tentoonstellingen ontwierp voor vooraanstaande Italiaanse inrichtingsbedrijven. In 1991 richtte hij zijn eigen studio ‘Piergiorgio Cazzaniga Design’ op. Zijn innovatieve creaties hebben talloze prijzen verdiend, waardoor hij een van de toonaangevende internationaal bekende Italiaanse ontwerpers is.