Extremis

Extremis - Pantagruel

De Pantagruel is een zoon van de Gargantua-tafel. Een elegant nageslacht volgens Extremis, die het ontwerp van de Gargantua-collectie hebben geoptimaliseerd met als resultaat een nog geraffineerdere ronde tafel die mensen bij elkaar brengt. Bij elke gelegenheid zorgt het voor meer comfort en plezier, onder andere dankzij het ingebouwde draaiplateau.

Over Extremis - Pantagruel

Bent u bekend met de 16de-eeuwse literatuur, dan heeft u wellicht al eens gehoord over de verhalen van de reus Gargantua en zijn zoon Pantagruel. De innovatieve Gargantua-tafel was het eerste ontwerp waarmee Extremis hun merk lanceerden. Deze tafel verdiende dus zeker een waardige opvolger. Deze ronde tafel van de tweede generatie verbergt een ingebouwd draaiplatform. Zo is alles binnen handbereik door even aan het plateau te draaien. Er hoeft daarom niet langer over vrienden en familie heen geleund te worden om bij het zout te kunnen of te vragen om het zout. Voor eten en drinken geef je gewoon even een draai aan het plateau.

De Pantagruel maakt van elk samenzijn een succes. Naast de picknickversie zijn er ook een Pantagruel-tafel en hoge tafel. Stuk voor stuk perfecte 'tools for togetherness' om te genieten van de mooie dingen in het leven.

"Combineer met een Inumbra- of Inumbrina-parasol om het hoofd koel te houden": Dirk Wynants