Extremis

Extremis - Hopper

Hoe de eigenaar van Extremis Dirk Wynants op het idee kwam voor de Hopper collectie: “Het idee voor het ontwerp is ontstaan nadat ik mijn eigen hopvelden geplant had om het traditionele landschap van de Belgische "Westhoek" in ere te herstellen.”

Over Extremis - Hopper

De Hopper van extremis heeft zijn naam te danken aan het feit dat je gemakkelijk aan kan schuiven en weer kunt opstaan. Ze staan voor gezelligheid, vrienden, plezier en heerlijke momenten samen. Met de lange banken, lage instappunten en afgeschuinde hoeken waardoor er gemakkelijker aangeschoven kan worden en comfortabel plaats genomen kan worden aan de tafels. De Hopper is geschikt voor elke setting en elke gelegenheid.

De Hopper-picknicktafel is een heruitvinding van de traditionele picknicktafel. Het silhouet is geïnspireerd op de hopvelden die je terugvindt in de Belgische “Westhoek”. Met als resultaat makkelijke instapzones. Komen en gaan is daarom een fluitje van een cent.

Natuurlijke groeven of zo glad als de billetjes van een baby? Hopper is beschikbaar in zowel hout als in volledig aluminium.

De poten van deze tafel kan in aluminium of gegalvaniseerd staal in combinatie met eersteklas Iroko of hellwood hardhout. Bij Palladio buitenmeubelen – buitenverlichting staat een Limited Edition waarbij het gehele frame van zwart aluminium is met een hellwood tafelblad en banken. De Hopper is verkrijgbaar in thermisch verzinkt staal of in 5 kleuren aluminium. Tevens is er een optie voor all aluminium, waarbij ook het tafelblad en banken volledig in aluminium zijn

De Hopper collectie is er in verschillende maten en vele extra opties, zoals een Shade, rugleuningen en draadloze stroom. Een losse Hopper bench of een Hopper combo behoren ook tot deze fantastische collectie.
De Hopper Shade heeft verschillende montage opties zodat het bij iedereen aansluit naar de wensen. De Hopper Shade is er in drie maten en in twee verschillende stoffen.