Extremis

Extremis - Amai

AMAI wordt gezegd door Vlamingen om positieve verwondering uit te drukken en dat past perfect bij deze verstelbare tafel. Amai, een woord met twee ‘A’s’ - net zoals de tafel - en de uitdrukking van A Magnificent Amazing Idea.
Dit uniek ontwerp van Extremis is het eerste buitenmeubel die echt alles in huis heeft. In een handomdraai maak je van de eethoogte een barhoogte en andersom.

Over Extremis - Amai

Meubilair dat net zo flexibel is als uw levensstijl: rechtstaan of zitten, binnen of buiten, een ontspannend etentje met vrienden of een brainstormsessie met collega’s? AMAi, the place to be voor togetherness, past u zo aan elke nieuwe beleving aan!

Deze veelzijdige tafel doorbreekt de grenzen van de verbeelding en bundelt de goede dingen van het leven. Rechtstaan tijdens een energieke babbel of comfortabel zitten tijdens de lunch? AMAi is de perfecte partner voor een flexibele levensstijl waarbij elk gedeeld moment telt, van ‘s morgens tot ‘s avonds. Voeg extra A-frames toe om de togetherness tot in het oneindige uit te breiden.

Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer uw favoriete afwerkingen en accessoires. Dan bent u helemaal klaar voor elke ervaring. De bovenkant van het frame kan optioneel uitgerust worden met LED-verlichting en/of stopcontacten, zodat u altijd geconnecteerd blijft. Het zonnescherm beschermt tegen de zon of houdt u droog wanneer het miezert.