Borek

Borek - Panama

Over Borek - Panama

Borek heeft met aluminium meubelen een groot aandeel in de markt voor hun rekening genomen. Deze collecties hebben ze uitgebreid met de Panama lijn. Dit strakke ontwerp is compleet uit aluminium opgebouwd en verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet.

Het is één van de laatste trends voor in de tuin: low dining. Letterlijk vertaalt betekent het laag dineren. In dit geval wordt laag bij de grond bedoeld. De nieuwe low dining trend is afkomstig uit Amerika, maar het heeft ook een beetje een Aziatisch gevoel. Voor low dining heb je een lage tuintafel nodig met speciale stoelen. Hier heeft Borek een breed assortiment in waaronder ook de Panama low dining.

Al het genieten komt van BinnenUit

U ziet: u kunt genieten van alles om u heen en alles wat BinnenUit te bieden heeft. Maar bovenal komt genieten vanuit het binnenste van uzelf. Genieten komt van BinnenUit.

Palladio_Opstelling01_04web1.jpg

Ontdek de kwaliteit van outdoor

BinnenUit Buitenmeubelen

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van BinnenUit Buitenmeubelen ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Panama eetstoel

borekpanamaeetstoelpalladiozeelandtuinmeubelen.jpg

Panama opbergkast

borekpanamasideboardpalladiozeelandtuinmeubelen.jpg

Panama low dining stoel

borekpanamalowdiningstoelpalladiozeelandtuinmeubelen.jpg