Weltevree

Weltevree - Wheelbench

“Een zitplaats voor meerdere mensen die je overal neer kunt zetten zonder hulp van een ander.” De Wheelbench is een bank die je uitnodigt om de beste plek te vinden om te zitten. Volgens Rogier, de ontwerper van de Wheelbench komt de bank pas echt tot leven als je hem verplaatst: “Een nieuwe locatie leidt tot een nieuw uitzicht en tot nieuwe gedachten en gesprekken.”

Eiken hout (zie omschrijving) : €595,-

Accoya hout (zie omschrijving) : €795,-

Over Weltevree - Wheelbench

 

HBD 77x215x47 cm, de zit breedte is 130 cm.

Het stevige kruiwagenwiel maakt het mogelijk om de bank te verplaatsen naar de mooiste plekjes. De luchtband zorgt voor een soepel vervoer. Het wiel is vrij breed voor extra stabiliteit en gemakkelijker sturen.

De wheelbench is in 2 materialen beschikbaar, eikenhout en accoya hout.

Het eikenhout dat wordt gebruikt voor de Wheelbench komt uit Europese bossen, dit hout is sterker dan eikenhout uit Amerikaanse bossen. Het eikenhout dat Weltevree gebruikt blijft 15 tot 25 jaar mooi! Het gewicht van de Wheelbench in eikenhout is 25 kg.

Het accoya hout dat gebruikt wordt voor de Wheelbench is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Het hout is geacetyleerd, een behandelingsproces waardoor het tot wel 50 jaar bestand is tegen rot. Het gewicht van de Wheelbench in Accoya hout is 20 kg.