Weltevree

Weltevree - Table bench 4p

4- persoons tafelbank van Weltevree

Jair Straschnow “Ruimte is een hulpbron en het is schaars. Ik ben een grote fan van multifunctioneel meubilair dat ons helpt deze bron beter te gebruiken. Zodra een product met succes meer dan één functie kan vervullen, heeft het nog meer reden om te bestaan. ” 

Accoya hout (zie omschrijving) : €1395,-

Lariks hout (zie omschrijving) : €995,-

Over Weltevree - Table bench 4p

Designer Jair Straschnow raakte geïnspireerd door de beperkte functionaliteit van de klassieke picknicktafel. Daardoor ontwikkelde hij de Tablebench van Weltevree een tafel, bank en picknicktafel in één voor iedere ruimte!

Één zijde van het tafelblad is gebogen waardoor het erg goed functioneert als comfortabele rugleuning. Hierdoor kan je 1 Tablebench als bank gebruiken en als “halve picknicktafel”. Dit neemt nauwelijks ruimte in beslag zeker als u het tafelblad tegen een muur of balkon zet. Doordat de andere zijde van het tafelblad recht afgesneden is kunt u 2 tafelbanken tegen elkaar aanschuiven waardoor u een mooi picknicktafel creëert.  

De tafelpoten bestaan uit een holle, lichtgewicht constructie van staal. Het staal is weerbestendig doordat het is gegalvaniseerd en gepoedercoat.

Het hout dat is gebruikt is Accoya hout, dit is van hoge kwaliteit, milieuvriendelijk en een duurzame keuze. Het heeft vrijwel geen onderhoud nodig en garandeert tot wel 50 jaar gebruik.

of

Het hout dat is gebruikt is Lariks hout, dit komt van de Lariks, een geslacht van coniferen uit West-Europa, en is ideaal voor buitengebruik. Zonder behandeling blijft het hout gedurende 10 tot 15 jaar mooi. Om de levensduur te verlengen raden we aan het hout met houtolie te behandelen. In het Larikshout zijn de houtnerven beter zichtbaar, wat de Tablebench een stoere look geeft.