Weltevree

Weltevree - Framehouse

“De ronde vormen van de verbindingen, het houten materiaal en de huisjesvorm zorgen voor een vriendelijke, uitnodigende uitstraling.”

Ook in het zwart verkrijgbaar!

Over Weltevree - Framehouse

Het Frame House is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. Hij ontwierp de constructie oorspronkelijk voor een expositie als plek waar mensen zich terug konden trekken van de drukte. Floris: “De zachte vormen van de verbindingen, het houten materiaal en de huisjesvorm zorgen voor een vriendelijke, uitnodigende uitstraling. Tegelijkertijd is de constructie gemakkelijk in elkaar te zetten en aan te passen aan je behoeften.” Volgens de ontwerper is dat precies het sterkste punt van het Frame House: zijn flexibiliteit. Floris: “Het biedt de mogelijkheid om overal jouw eigen ruimte te creëren. Hij mag nog veranderen. De plaatsing, maar ook de inrichting en het gebruik stem je volledig af op jouw behoeften.”

De houten balken zijn gemaakt van natuurlijk, onbehandeld Douglas hout. Je kunt zelf eventueel kleur toevoegen door het hout te verven of te behandelen met beits. De koppelstukken zijn van elektrolytisch verzinkt staal.

Er zijn speciaal ontworpen dakpanelen los verkrijgbaar. Dit zijn panelen van polycarbonaat met verbindingsstukken van geanodiseerd aluminium en verzinkte nokstukken. Ook kunt u creatief zijn en zelf een dak creëren met textiel, planten of ander materiaal.

Je hebt verschillende mogelijkheden! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit: 4 balken of 5 balken, je kunt zonder vloer of met vloer kiezen, of je de vloer binnen, buiten of allebei wilt en met of zonder dakpanelen.

Prijs Framehouse 4 balken €4495,- Basis H 342,5 x B 300 x D 350 cm

Prijs Framehouse 5 balken €5795,- Basis H 342,5 x B 300 x D 449 cm

*voor de vloer en dakpanelen is er een meerprijs