OFYR

OFYR - Mise en Place Table PRO

De Mise en Place Table PRO is in 2 maten beschikbaar en bestaat uit een dik werkblad, houder en optionele houtopslag...

Over OFYR - Mise en Place Table PRO

De OFYR Mise en Place Table PRO Corten 65 is ideaal om direct naast uw kookeenheid eten voor te bereiden. Deze tafel is eenvoudig te verplaatsen naar elke gewenste locatie in uw tuin. Het compacte design is 65 x 65 cm groot en biedt voldoende werkruimte. De snijplank is verkrijgbaar in teakhout en donkergrijs keramiek. De snijplank van teakhout moet na gebruik binnen worden opgeborgen, maar de snijplank van keramiek kan altijd buiten blijven.

Ook is er naast de OFYR Mise en Place Table PRO Corten 65 een grotere maat, de OFYR Mise en Place Table PRO 135 is een grotere en mobiele versie van het Butcher Block. Met zijn 135x65 cm biedt deze werktafel veel werkruimte. Hij is geschikt voor gebruik op geplaveide oppervlakken. Het snijblok is verkrijgbaar in teakhout en donkergrijs keramiek. De plank van teakhout moet u na gebruik binnenshuis opbergen, de plank van keramiek mag altijd buiten blijven.

Zowel de OFYR Mise en Place Table PRO Corten 65 en die van 135 cm is in 2 materialen beschikbaar. In Cortenstaal deze uitvoering gemaakt van verweerd staal dat uitermate goed in iedere weersomstandigheid buiten kan blijven staan. En in zwart staal, uitvoering is gemaakt van ruw staal met een zwarte hittebestendige coating.