OFYR

OFYR - Butcher blocks

Het OFYR Butcher Block is in 3 types beschikbaar en bestaat uit een dik werkblad, houder en optionele houtopslag ...

Je hebt een Butcher block Corten in 2 maten, 90 en 135 cm breedt. Een Butcher block Black van ruw staal met een zwarte hittebestendige coating is er alleen in 90 cm breedt. 

*het werkblad/snijblad is verkrijgbaar in rubberwood of donkergrijs keramiek.

Over OFYR - Butcher blocks

Het OFYR Butcher Block bestaat uit een dik houten of keramiek werkblad, een houder voor specerijen en accessoires en een optionele houtopslag. Vervaardigd van stoer Corten staal  of van ruw staal met een zwarte hittebestendige coating is het een ideale combinatie met de OFYR Classic modellen.

Naar aanleiding van het enorme succes van onze Butcher Blocks 90 cm hebben we besloten om een verlengde versie uit te brengen in XL formaat met een werkblad lengte van 135cm. Deze hebben wij alleen in Corten staal, dit is verweerd staal dat uitermate goed in iedere weersomstandigheid buiten kan blijven staan. Voor een prachtige verweerde uitstraling!

Het werkblad/snijblok is verkrijgbaar in rubberwood en donkergrijs keramiek. De rubberwood plank moet u na gebruik binnenshuis opbergen, de planken van keramiek mogen altijd buiten blijven.

Waarom koken wij met OFYR?

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.