Fermob

Fermob - Hoop

Over Fermob - Hoop

De Hoop van Fermob is een lichtsnoer met 8 lichtringen, warm Led-licht. Deze verlichting is voor zowel binnen- als buitenshuis geschikt. Via Bluetooth en de smartphone applicatie kunt u gemakkelijk de Hoop aan en uit klikken en is zelfs dimbaar te bedienen. Uw tuin, overkapping of balkon wordt steeds belangrijker om overdag of ’s avonds lekker te vertoeven. Een sfeervolle verlichting zoals de Hoop is leuk om uw tuin of balkon te versieren.

De lichtringen kunt u onafhankelijk van elkaar in de juiste richting draaien, zo maakt u de 12 meter lange lichtsnoer speels. Via de 2 ophangsystemen is de Hoop gemakkelijk aan een boom of andere steun te bevestigen. Het ontwerp is gemaakt van polycarbonaat, waardoor de lichtsnoer bestand is tegen UV, stofdicht is en tegen een plensbui kan.

Een tip voor in de winterperiode: vergeet niet om de verpakking te bewaren, deze heeft Fermob zo ontworpen om de Hoop zorgvuldig op te bergen in deze periode!

Met zijn hoepelvormige vormgeving, is de Hoop eigenlijk veel meer dan dat… Kom dit ervaren bij Palladio Buitenmeubelen Binnenuit!