HeatSail

HeatSail - Dome

Over HeatSail - Dome

De Dome van Heatsail staat graag in het middelpunt en straalt dit ook uit…

Een tijdloze verlichting met verwarming voor uw terras, overkapping of balkon. De staanlamp is beschikbaar in twee hoogtes, voor het loungen/ dineren of aan een bartafel tijdens een feestje. Een sfeer op maat voor elke gelegenheid. Ook kan de Dome pendelend met een ophangsysteem met stang of met muurbeugel opgehangen worden.

De besturing is via een schakelaar met 2 standen voor de verwarming en een schakelaar voor de lamp, met afstandsbediening om de lamp te dimmen. Dankzij de onzichtbare FAR-infraroodstralen geeft de Dome een heerlijke warmte af. FAR-infrarood-warmte therapie stimuleert het cel metabolisme, wat het regeneratieve vermogen van het lichaam verhoogt en helpt de goede werking van het zenuwstelsel te herstellen.

Een extra optie is via een Bluetooth aansluiting met twee waterbestendige luidsprekers die in de voet zijn verwerkt naast verlichting en warmte, gezellige muziek te draaien. De standaardkleuren zijn zwart of wit, optioneel is de Dome verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Een 100% Belgisch product met een tijdloze vormgeving, state-of-the-art en zo goed als onderhoudsvrij.

Open je ogen, voel en beleef. Proef de sfeer, maar geniet vooral van de plaats en het moment!