Bromic Heating

Bromic - SmartHeat Electric


 

Onder andere beschikbaar in:

  • Zwart
  • Wit

Over Bromic - SmartHeat Electric

Bromic Platinum Electric Serie II heater is een door professionals ontworpen heater en wordt geassembleerd in Australië. 

Door het verfijnde design en de hoge kwaliteit keramisch glas waarmee de voorzijde van de Platinum heater is afgedekt, kunt u rekenen op een verwarmd oppervlak van 6 of 10 vierkante meter. 

Het doordachte en unieke flinterdunne ontwerp van de Bromic Platinum Electric terrasheater geeft hem een prachtige look and feel. 

Door de toepassing van getint keramisch glas krijgt dit toestel van ons de classificatie “High end” en met zijn subtiele esthetische uitstraling, is de Platinum uitermate geschikt voor Horeca of thuisgebruik.

Met een vermogen van 2300 of 3400 Watt en zijn unieke design en eigenschappen behoort deze terrasstraler tot de absolute top.
Door de geringe warmteontwikkeling is deze infrarood straler bij uitstek geschikt om te monteren onder kunststof plafonds, zonneschermen of kunststof dakplaten. 

Optioneel is de Platinum uit te breiden met een afstandsbediening waardoor hij draadloos aangestuurd kan worden.
Standaard is de Platinum voorzien van een snoer en is niet dimbaar. Met de optionele dimmer schakelaar is de Platinum terrasverwarmer eenvoudig dimbaar te maken 

Deze topper is een fantastische infrarood terrasverwarmer welke wij met volle overtuiging iedereen aan zullen raden die een degelijke en kwalitatief hoogwaardige straler zoeken.