Schaduwdoeken

De tijd van de felgekleurde parasols ligt achter ons en er zijn tegenwoordig nieuwe zonneweringssystemen die ons in de schaduw houden. In de laatste jaren is de populariteit van schaduwdoeken steeds meer gestegen en zijn deze vaker te zien in tuinen en op terrassen.

Een schaduwdoek zorgt ervoor dat er een schaduwrijke plek ontstaat waar u heerlijk uit de zon kunt zitten. U heeft nu geen last meer van een parasolpaal die midden in de tuin staat of midden op het terras, een schaduwdoek zit u nooit in de weg.

Door middel van palen kan deze midden in de tuin worden gemonteerd, ook kan deze aan uw woning worden bevestigd om zo een extra overkapping te creëren

Een schaduwdoek is er voor bedoeld om zon tegen te houden zodat er een schaduwrijke plek ontstaat in bijvoorbeeld uw tuin of op het terras. Als u lekker in uw achtertuin wilt zitten, maar de zon is toch net iets te warm, dan is een schaduwdoek de perfecte oplossing. In Nederland wil het nog wel eens voorkomen dat er in de zomermaanden toch een regenbui voorbij komt.

Als u in het bezit bent van een schaduwdoek, dan kunt u gewoon buiten blijven zitten.

Shadowz heeft namelijk waterdichte schaduwdoeken die de regen tegenhouden en zo kunt u heerlijk droog buiten zitten.