Vetsak

Vetsak - Zitzakken

De Original Beanbag, de beroemdste en comfortabele Vetsak. Bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en uitzonderlijk comfort dat van elk moment een lounge-waardig moment maakt.

 

Over Vetsak - Zitzakken

Elke Vetsak bestaat uit een duurzame binnenzak die gevuld is met ge-upcyclede traagschuim vlokken en bedekt met een one-of-a-kind, uitzonderlijke zachte, hoge kwaliteit Vetsak hoes. Alle Vetsak hoezen zijn verwisselbaar en ontworpen om naadloos in uw dagelijks leven te passen. De kwaliteitsgarantie van 5 jaar geeft u de gemoedsrust dat u zich kunt opvouwen en comfortabel in uw Vetsak kunt laten vallen, steeds weer opnieuw.
De large beanbag is 140 cm, en is de perfecte maat voor twee volwassenen (en een kind of huisdier). Speciaal ontworpen om neer te zetten in grotere ruimtes zoals een ruime woonkamer, een grote slaapkamer, een thuisbioscoop, een open kantoorruimte, in een hotellobby, in een bibliotheek, een leeshoek op school, in een beurslounge, de mogelijkheden zijn eindeloos.
De trendy Retro Cord Velours vetsak hoezen zijn ontworpen met het echte leven in gedachten - super makkelijk te verwisselen, machine wasbaar en zijn van duurzame kwaliteit. Kruip lekker onder de deken met de ultrazachte, o zo coole Retro Cord Velours, verkrijgbaar in verschillende tijdloze tinten die zacht blijven, wasbeurt na wasbeurt.

  • Super comfortabele zitzak met traagschuim
  • Cord Velours textiel uniek, duurzaam, van hoge kwaliteit
  • Verwisselbare hoezen, wasmachinebestendig
  • Handgemaakt, ethisch geproduceerd, 100% veganistisch
  • Geproduceerd in de EU