Vetsak

Vetsak - Outdoor Sofa's

Welkom in jouw outdoor woonkamer

Vetsak gelooft dat elke ruimte in uw huis op maat gemaakte meubelen van hoge kwaliteit verdient, die uw stijl uitstralen en bovenal ultiem comfort bieden. De Vetsak sofa's zijn modulair - in vorm & kleur, en passen zich aan aan uw ruimte en uw levensstijl.

Over Vetsak - Outdoor Sofa's

De Vetsak Sofa, het ultieme comfort. Met de Sofa Modules kunt u een uniek meubelstuk creëren, dat uw eigen persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Mix & match stoffen en maten. Klik er extra modules en zijkanten in om uw kenmerkende Sofa te creëren.

Een slaapbank om een boek op te lezen, een slaapbank voor een dutje, of een grote loungeset waar het hele gezin van geniet - met de Sofa Modules voelt u zich meteen thuis. Vetsak heeft de outdoor Sofa's ontworpen om frustratie in elk opzicht te vermijden. Het opbouwen is super eenvoudig en moeiteloos, omdat elk onderdeel in elkaar past met slechts een paar clips en klikken. Geen gereedschap, schroeven, geschreeuw, gehuil, maandenlang staren naar onuitgepakte dozen, de gebruikelijke meubelopzetwoede. Het is absoluut comfort, in slechts een paar eenvoudige stappen.
De Vetsak Sofa past in elk interieur en heeft een tijdloos design. De bankmodules zijn zo ontworpen dat u gemakkelijk kunt uitbreiden, van opstelling kunt veranderen of uw look opnieuw kunt uitvinden met de topkwaliteit hoezen die verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid aan stoffen en kleuren.

Gewaagd en stoer, de nieuwste aanwinst in de Vetsak familie is Chunky Knit. Het toonbeeld van stijl voor binnen en duurzaamheid voor buiten, geniet van de gebreide details en het iconische comfort voor binnen en buiten. Waterbestendig en lifestyle proof, de Vetsak Knit Covers zijn verwisselbaar en machinewasbaar. De finishing touch voor uw Sofa of Beanbag, verkrijgbaar in een verscheidenheid van tinten die altijd bij uw buitenleven passen.

  • Ongelooflijk comfortabele, unieke modulaire sofa
  • Licht, eenvoudig op te bouwen, inklikbare delen vervaardigd met duurzame EPP-technologie
  • Knit textiel uniek, duurzaam, van hoge kwaliteit    
  • Machinewasbaar, verwisselbare hoezen       
  • Handgemaakt, ethisch geproduceerd en 100% veganistisch
  • Geproduceerd in de EU