Tribú

Tribù - Vis à Vis

Over Tribù - Vis à Vis

De Vis à vis sofa van Tribù is een outdoor lounge sofa. Op vele manieren mogelijk om in uw tuin te plaatsen op elk gewenst terras. Door de vele mogelijkheden van modules kunt u zelf Uw loungebank samen stellen. Ranke, teakhouten platformen, die als het ware lijken te zweven, dragen comfortabele outdoor kussens, zonder enig zichtbare arm- of rugsteun.

 

De kussens worden immers over een beugel in roestvast staal geschoven waardoor de sofa aan alle kanten een fraai uitzicht biedt. De outdoor kussens zijn zo ontwikkeld dat ze het hele seizoen buiten mogen blijven, zelfs tijdens een regenbui, dankzij de ventilerende vulling in een waterafstotende binnenhoes. 

      

 

Stof voor All-Weather kussens

Stoffenkeuzenvisavistribupalladiozeelandbinnenuit.jpg

Al het genieten komt van BinnenUit

U ziet: u kunt genieten van alles om u heen en alles wat BinnenUit te bieden heeft. Maar bovenal komt genieten vanuit het binnenste van uzelf. Genieten komt van BinnenUit.

Stofkeuze voor All-Weather kussens

stoffenkleurenvisavisneutraalpalladiozeelandbinnenuit.jpg
Palladio_Opstelling01_04web1.jpg

Ontdek de kwaliteit van outdoor

BinnenUit Buitenmeubelen

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van BinnenUit Buitenmeubelen ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Vis à Vis eettafel

tribuvisaviseettafeltuinmeubelenzeelandgoesbinnenuitpalladio.jpg

Vis à vis eetstoel

Tribuvisaviseetstoeltuinmeubelenzeelandgoesbinnenuitpalladio.jpg

Vis à vis Ligbed

tribuvisavisligbedpalladiozeelandbinnenuittuinmeubelengoes.jpg

Vis à vis lounge stoel

visavisloungestoelpalladizeelandbinnenuit.jpg