Tribú

Tribù - Tosca Lounge

Onder andere beschikbaar in:

  • Linen
  • Wengé

Over Tribù - Tosca Lounge

De Tosca buitensofa is tegelijk warm en uitnodigend, chique en intrigerend. Het was de eerste keer dat de Belgische outdoorfabrikant TRIBÙ een vrouwelijke ontwerpster in de arm nam. Vrouwelijkheid en emotie waren dan ook de sleutelwoorden bij het ontwerpen van deze luxe collectie, waarbij een elegante zitkuip van extra breed, verticaal vlechtwerk wordt gedragen door ranke, taps uitlopende pootjes.

Het materiaal voor het vlechtwerk kan zonder meer als innovatief omschreven worden: schuim bekleed met een gebreide, naadloze, kokervormige kous van textileen en polyolefine. Het materiaal ziet er verrassend natuurlijk uit, maar is toch 100% weerbestendig. Het zitcomfort is erg aangenaam, dankzij de comfortabele outdoor kussens. De zachte ton-sur-ton kleuren in linen benadrukken het chique karakter van deze luxe outdoor sofa.

Al het genieten komt van BinnenUit

U ziet: u kunt genieten van alles om u heen en alles wat BinnenUit te bieden heeft. Maar bovenal komt genieten vanuit het binnenste van uzelf. Genieten komt van BinnenUit.

foto website.jpg

Ontdek de kwaliteit van outdoor

BinnenUit Buitenmeubelen

Wat is er heerlijker dan buiten leven? Dineren in de open lucht, borrelen in de zon en heerlijk relaxen met de geluiden van tsjirpende vogels om je heen. Met de tuinmeubelen van BinnenUit Buitenmeubelen ontdekt u de kwaliteit van het buitenleven.

Tosca daybed

Tributoscadaybedpalladiozeelandbinnenuittuinmeubelen.jpg

Tosca sofa

tributoscaloungebankpalladiotuinmeubelenzeeland.jpg

Tosca Lounge fauteuil

tributoscaloungestoelpalladiozeelandbinnenuit.jpg