Tribú

Tribù - Nodi

De Nodi collectie is in twee combinaties verkrijgbaar, door het luchtige en sierlijke uiterlijk is het mogelijk de Nodi bij de andere collecties van Tribù te betrekken. 

Over Tribù - Nodi

De Nodi collectie heeft een luchtig en sierlijk uiterlijk met een open weving van Canax, een combinatie van pvc en natuurlijke hennep.  Het geweven touw, wat horizontaal en verticaal in elkaar overloopt zorgen voor vorm en structuur aan de zitting en rug. Het Canax touwwerk is weerbestendig. Een slank en strak gepoedercoat inox frame gecombineerd met het luchtige en sierlijke Canax touw maakt de Nodi collectie warme en minimalistische stijl.

De twee kleuren samenstellingen van een wit frame met off-white/linen weving of een wengé frame met linen weving houden de Nodi collectie luchtig en sereen. In de kussens is het mogelijk om kleur te gebruiken of het juist rustig te houden, door de keuze uit de vele stoffen.
Vanwege het perfect op elkaar afgestemde kleurgebruik past de Nodi collectie bij iedere tafel in het Tribù assortiment. 

Yabu Pushelberg, opgericht in 1980 door George Yabu en Glenn Pushelberg, is nu een van de meest erkende ontwerpbureaus ter wereld. De multidisciplinaire aanpak van het bedrijf is geëvolueerd om alle aspecten van design te omvatten, inclusief vele productsamenwerkingen; elke nieuwe onderneming weerspiegelt een bewerkte benadering die voortdurend verschuift tussen het rationele en het intuïtieve. George Yabu en Glenn Pushelberg, erkend als vernieuwers in de designindustrie, hebben talloze onderscheidingen verdiend voor hun werk en bijdrage aan internationale designexcellentie, waaronder hun benoeming tot Officers for the Order of Canada. Met studio's in Toronto en New York en lopende projecten in meer dan zestien landen, blijft aandacht voor detail en een geest van verkenning een kenmerk van het bedrijf.